Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile içeriden hariçya selim açılmaktadır.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli yer ise tehlikee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi nâre dayanıklıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu radde güçlü birinci sınıf yangın kapılarını en oranlı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın kapısı acil çıkış kucakin kullanılacaksa Yangın Merdiveni Kapısı o vakit gerekli koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında acil durumlarda boşaltma süresini kısaltma konulevi gelir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının sair bir önemli sebebi bile rastgele bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları yürekin kolay açılabilmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın kapıları kabilinden bina güvenliği çekimının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ateşe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna kızılınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangınlar bazen o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği üstelik eritebilmektedir. Hakikat takılmış bir yangın bapsı binanın dâhilindeki yapı sakinlerinin hariçarı tahliyesini muayyen süre emniyetli hale getirir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve alaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 konulevi[değmeslektir

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana aksatainiz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Report this wiki page